Jump to content

Workspace rendering issue when adding item to stack


Λύχνις Δαν
 Share

Recommended Posts

Hi ya

 

  Acc 12.0.2

  Win 10

 

  Added an item to a new stack. When the stack pane opened the workspace looked like this. Large swaths of content were blank, though they would sometimes show up as I moved the mouse of the pane.

 

post-32023-0-47776400-1483544748_thumb.jpg

 

Tx

D

Link to comment
Share on other sites

Daniel,

 

I cannot reproduce.  Tried many different 'Add to Stack'.  Always when the stack is closed - so pane will open.  Could not make it happen.

 

Did you run other applications that could have taken up a lot of memory (I doubt that, but had to ask)?

 

Does it happen when you try to add the same sequence of items to the new stack? 

Link to comment
Share on other sites

Hey Orly,

 

  I see this sort of corruption to the workspace rendering intermittently and have not exactly tracked it to a repro. case yet I'm afraid.

  I do run some other apps which can consume some memory - CAD for example - though it wasn't running at this time and usually when I'm doing CAD I shut Acc and other things down as it's memory hungry. I use Firefox and open a bunch of tabs and that can consume memory. FF was up when this happened. I also run miscellaneous other things which may use variable amounts of memory, LibreOffice, IPython/Jupyter and such like I think were up at the time. I often have several ws open in Acc concurrently - probably 3 in this case.  I added another item to the same stack this morning and it was fine.

 

  I'll see if I can spot a pattern and let you know.

 

Thx

D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...